Varför ska du välja Coaching

VARFÖR SKA DU VÄLJA COACHING?

 - Vad är coaching och hur fungerar det:-


Coaching är en lösningsfokuserad metod som utgår ifrån och fokuserar på alla dina positiva egenskaper och resurser som just du har. Vi tror på att det inom dig finns inneboende resurser i form av kunskap, potential och egna svar för att du på bästa sätt ska kunna göra en önskad förändring.


Coaching hjälper dig att själv hitta dina svar och vilka lösningar som kan vara de bästa för just dig inom det område som du valt att göra en förändring i. Forskning visar, för att få till en varaktig förändring skapas den bäst genom dina egna inre insikter och klarheter, inte genom vad någon säger åt dig att ”man ska” eller ”borde”.


Som coach hjälper jag dig att definiera vad du vill, Jag hjälper dig att öppna dörrar för nya tankar och idéer. Jag ställer utmanande frågor, stöttar och ger feedback i din process. Jag hjälper dig att våga ta steget att tänka annorlunda, se mönster och välja andra metoder som för dig närmare till dit du vill. 


- Coaching som metod -


Coaching är en målfokuserad process, som hjälper dig att utvecklas, göra förändringar och uppnå resultat snabbare och effektivare än utan hjälp från en coach. Metoden utgår ifrån dig och vad du bäst behöver för din utveckling.


Coaching är ett förhållningssätt som utgår ifrån ditt egna personliga ansvar, där du står för den egna framgången. Det är du som gör det stora jobbet men coaching hjälper dig längst vägen.


I coaching gräver vi inte i det förflutna utan vi tittar på din potential, dina möjligheter och visioner. Min roll är därför att coacha dig till att lära dig och träna på att du i varje situation själv kan hitta den bästa vägen får att nå ditt önskade läge. Coachning medvetandegör och hjälper dig att ta klivet från ditt nuvarande läge till ditt önskeläge.


Känns detta något för dig så är du varmt välkommen att skicka mig ett meddelande så bokar vi en tid för ett introduktionssamtal!

Jag hoppas att vi hörs & ses snart.

Allt gott! Varma hälsningar Chantella Love

Copyright © Alla rättigheter förbehållna av Chantella Love

FÖLJ OSS

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera