Om

Om 


Att vara gravid/ nybliven förälder/ förälder kan vara både känslosamt och utmanande, därför är det vikigt att ta hand om sig själv. När du bokar en behandling är min önskan att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

Längtar du efter en stund för dig själv? Där du får möjlighet att slappna av och släppa på alla krav & måsten.


När man kliver in i föräldrarskapet kan det vara lätt att glömma bort sig själv. Detta eftersom man vill att barnet/en ska ha det bra. Låt mig hjälpa dig hitta ditt inre lugn. Här får du möjlihget att bara få vara och landa i dig själv. 


Jag som startade företaget heter Chantella Love, är utbildad undersköterska & beteendevetare med en magister i psykologi, diplomerad coach, reikiterapeut & access bars practitioner.

Mitt synsätt är holistiskt, vilket innebär att jag ser det som att alla våra delar – vår fysiska, mentala/emotionella och själsliga kropp - är djupt sammanlänkande med varandra och är lika viktiga för att uppnå balans, hälsa och inre frid.


"För mig är naturen en viktig del av mitt liv, det är där jag hämtar min inspiration och fyller på med energi. Tillsammans med reikin och access bar kommer jag djupare i kontakt med mig själv så jag kan möta de utmaningar som livet bjuder på."


- Chantella Love -

Special erbjudande


Känner du dig extra stressad, orolig och trött på grund av de rådande omständigheterna? 


Som gravid/ nvbliven förälder är det vanligt att bli lite mer öppen, lyhörd och känslig för förändringar och hur omgivningens sätt är mot en. 


För att pengar inte ska vara en orsak till att DU säger nej till dig själv.  Får du 20% rabatt på:   • Reiki behandling 50 min
  • Reki behandling 90 min 
  • Access bars behandling 50 min
  • Access bars behandling 90 min

Copyright © Alla rättigheter förbehållna av Chantella Love

info@chantellalove.com

Vanadisvägen 41

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera