COACHING

-Varför ska du välja coaching?-  


Förmodligen vill du få till en förändring, våga bryta normen och tänja på dina gränser. Kanske önskar du kliva in och utforska andra rum än de rum du är van vid.


Du har kommit hit för att det finns en nyfikenhet och en vilja att lära om och lära nytt. Att få börja lyssna inåt på vad ditt hjärta säger, för att därefter ta små steg och hitta tillbaka till din egen sanning, tillbaka till din egen kärna. Där du i mötet med andra slipper förställa dig och där du har modet att visa din sårbarhet samtidigt som du fortfarande står kvar i din egen kraft.


Vi på It Begins With U är helt övertygade om att varje person har en fri vilja. Där du är författaren till ditt eget liv, där varje dag är ett oskrivet blad som ger dig möjligheten att ha modet att leva efter dina värderingar, drömmar, förhoppningar och där du är den bästa versionen av dig själv.

 

- Vad är coaching och hur fungerar det:-


Coaching är en lösningsfokuserad metod som utgår ifrån och fokuserar på alla dina positiva egenskaper och resurser som just du har. Vi tror på att det inom dig finns inneboende resurser i form av kunskap, potential och egna svar för att du på bästa sätt ska kunna göra en önskad förändring.


Coaching hjälper dig att själv hitta dina svar och vilka lösningar som kan vara de bästa för just dig inom det område som du valt att göra en förändring i. Forskning visar, för att få till en varaktig förändring skapas den bäst genom dina egna inre insikter och klarheter, inte genom vad någon säger åt dig att ”man ska” eller ”borde”.


Som coach hjälper jag dig att definiera vad du vill, Jag hjälper dig att öppna dörrar för nya tankar och idéer. Jag ställer utmanande frågor, stöttar och ger feedback i din process. Jag hjälper dig att våga ta steget att tänka annorlunda, se mönster och välja andra metoder som för dig närmare ditt önskade läge.


- Coaching som metod -


Coaching är en målfokuserad process, som hjälper dig att utvecklas, göra förändringar och uppnå resultat snabbare och effektivare än utan hjälp från en coach. Metoden utgår ifrån dig och vad du bäst behöver för din utveckling.


Coaching är ett förhållningssätt som utgår ifrån ditt egna personliga ansvar, där du står för den egna framgången. Det är du som gör det stora jobbet men coaching hjälper dig längst vägen. I coaching gräver vi inte i det förflutna utan vi tittar på din potential, dina möjligheter och visioner. Min roll är därför  att coacha dig till att lära dig och träna på att du i varje situation själv kan hitta den bästa vägen får att nå ditt önskade läge. Coachning medvetandegör och hjälper dig att ta klivet från ditt nuvarande läge till ditt önskeläge.


Känns detta något för dig så är du varmt välkommen att skicka mig ett meddelande genom att klicka här så bokar vi en tid för ett introduktionssamtal!You are the author and creator of your own story, write it well
Settle down now, and lets continue reading the story, it has a special significance just for you, all in the language of fairy tales and fables.


So you must be very quiet and listen well. Don´t fidget. Don´t think about all the other things you have to do. Just give your attention to the story that´s being read to you in this moment.


What have you learned so far? What do you hope will happen next?

Chapter 1

It Begins With U 

hälsar dig varmt välkommen


Tel: 073 555 34 55

Mail: Info@chantellalove.com

It Begins With U finns i Stockholm


Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera